Onze logistieke oplossing voor jouw bedrijf

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

 Wat is fulfilment?

Onboarding

Wat is fulfilment

Inslag & Opslag

Orderverwerking

Pick & Pack

fulfilment Lelystad

Retourenservice

shutterstock_1263063886

Fulfilment uitbesteden

Verzenden voor webshops

Met onze totaaloplossing voor het uitbesteden van fulfilment, kunt u zich concentreren op de groei van uw bedrijf, terwijl wij de zorg dragen voor de efficiënte verwerking van uw bestellingen. Onze oplossing omvat alles, van het aannemen van bestellingen tot het verzenden van uw producten naar uw klanten. Wij bieden een snelle, betrouwbare en kosteneffectieve service, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de logistiek van uw bedrijf.

Schermafbeelding 2024-07-11 om 12.16.53

VVB

Verzenden via Bol.com

Door onze software te koppelen aan jouw Bol.com winkel kunnen we de labels van Bol importeren. Hierdoor kun je gebruik maken van alle voordelen van VVB terwijl wij de orderverwerking voor je regelen in combinatie met PostNL/Ampere. Een win-win situatie noemen we dat!

Schermafbeelding 2024-07-11 om 11.47.20

Channeldock

Marketplace-integratie

Met het online platform van Channeldock kun je jouw voorraad-, order- en productbeheer eenvoudig centraliseren en automatiseren. Ben je benieuwd hoe dit precies zit? Neem dan nu contact op.

shutterstock_709183378

Marketplace logistiek

Logistiek voor LVB

Onze magazijnfaciliteiten bieden een efficiënte oplossing voor het inslaan, opslaan en verzenden van goederen naar bekende marktplaatsen zoals Bol.com en Amazon. Ben je benieuwd naar tarieven voor deze dienstverlening? Kijk dan op onze tarieven pagina.

Vragen? Stuur ons bericht!