Multi-channel integratie met E-tailize

Multi-channel integratie; Fulfilnetic is een nieuwe samenwerking aangegaan met E-tailize. Met het online platform van dit bedrijf kun je jouw voorraad-, order- en productbeheer eenvoudig centraliseren en automatiseren. Ben je benieuwd hoe dit precies zit? Lees dan zeker verder.

Succesvol integreren met E-tailize

E-tailize is een Nederlands SaaS bedrijf met een focus op marktplaatsen. Door het bouwen van go-to software voor marktplaatsen zorgen ze ervoor dat bedrijven betere technische en financiële resultaten behalen. Dit doen ze door slimme oplossingen te bieden aan ondernemers die minder tijd aan hun processen willen besteden en een beter overzicht willen krijgen van hun voorraden.

Of je nu verkoopt op Bol.com, Amazon of een ander platform, E-tailize helpt jou met diverse handige functionaliteiten. Zo kun je gemakkelijk vanuit één scherm al jouw producten op het gekozen platform plaatsen, heb je toegang tot een volledig PIM-systeem en geautomatiseerd order- en voorraadbeheer.

De voordelen van E-tailize

  • Hoge gebruiksvriendelijkheid
  • Verschillende data-analyse functionaliteiten en een roadmap
  • E-tailize werkt met meer dan 65+ marktplaatsen
  • Je betaalt een vast maandbedrag (geen verborgen kosten)
  • Integreert naadloos met bekende CSM platformen zoals Shopify & WooCommerce

The best of both worlds

Met behulp van E-tailize en Fulfilnetic besteed jij jouw gehele voorraad-, order- en productbeheer uit. Dit zorgt ervoor dat je meer tijd hebt voor de kern van jouw bedrijf en je altijd op de hoogte bent van jouw orderafhandelingen. Zijn er aanpassingen in voorraad of wil je nieuwe producten toevoegen? Met één druk op de knop krijg jij het geregeld, zo heb jij meer tijd om te genieten van je succes.

Wil jij ook beter integreren met jouw marktplaats? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij nemen graag alle mogelijkheden met je door.