Verzenden via Fulfilnetic

In samenwerking met onze partner DHL kun je via ons een cut-off van 23:00 hanteren. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat een late cut-off leidt tot meer conversie.

Aanmelden

Verzenden via Bol

Door onze software te koppelen aan jouw bol winkel kunnen we de labels van bol.com importeren. Hierdoor kan je gebruik maken van VVB terwijl wij de orderverwerking voor je doen. I.C.M PostNL.

Lees meer

Verzenden via Bol +

Door onze software te koppelen aan jouw bol winkel kunnen we de labels van bol.com importeren. Hierdoor kan je gebruik maken van VVB terwijl wij de orderverwerking voor je doen. I.C.M Instabox.

Lees meer
Logistiek via bol.com

Warehousing LVB

Goederen direct van uit de leverancier ontvangen en opslaan. Vervolgens heb je de mogelijkheid wanneer het jou uitkomt goederen te sturen naar het magazijn van Bol.com.

Tarieven

Warehousing FBA

Goederen direct van uit de leverancier ontvangen en opslaan. Vervolgens heb je de mogelijkheid wanneer het jou uitkomt goederen te sturen naar het magazijn van Amazon.

Tarieven
Fulfilment voor bol.com

Voorraadopslag

Ben je op zoek naar enkel opslag voor je goederen? Dit kan bij ons veilig en voordelig. Opslag kan bij ons al van €10 per pallet/maand. Stuur ons een bericht voor een offerte.

Tarieven