Wat zijn de kosten van fulfilment?

De prijs van het verzenden van een pakket hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte, het gewicht, de locatie en het aantal bestellingen van de webshop (per pakket). Als je binnen Nederland verzendt, kost het gemiddeld 6 tot 8 euro per pakket en voor een brievenbuspakket ben je gemiddeld 5 tot 6 euro kwijt. Bovendien moet je zelf dagelijks naar het inleverpunt rijden.

Fulfilmentbedrijven hanteren meestal all-in prijzen waarbij alle verzendkosten zijn inbegrepen. De prijs omvat gewoonlijk:

  • De verzendkosten
  • Het verpakkingsmateriaal
  • Inslag en controle van goederen
  • Voorraadbeheer
  • Het verpakken en verzendklaar maken
  • Gebruik van fulfilment-software en verzendberichten

Vaak bieden fulfilmentcentra ook staffelkortingen aan. Hoe meer bestellingen je per maand verstuurt, hoe lager de prijs per pakket wordt. Ontdek onze tarieven!

Wat doet een fulfilmentbedrijf?

Fulfilment-centers zijn de bruisende, achter-de-schermen krachtpatsers van de e-commerce wereld. Deze centrales zijn de geboorteplaats van de magie die nodig is om jouw online bestellingen snel, efficiënt en nauwkeurig bij jou te bezorgen.

Van het moment dat je op de “Koop Nu” knop klikt, gaat er een hele keten van processen in werking die jouw producten vanuit het magazijn naar jouw voordeur brengen. Fulfilment-centers spelen hierin een cruciale rol door ervoor te zorgen dat jouw bestellingen correct worden verwerkt, verpakt en verzonden.

Deze centrales zijn voorzien van de nieuwste technologieën en logistieke systemen om ervoor te zorgen dat jouw bestellingen snel en nauwkeurig worden verwerkt. Producten worden opgeslagen in georganiseerde magazijnen, waar pick-and-pack robots en gespecialiseerde medewerkers ervoor zorgen dat jouw bestellingen op tijd de deur uitgaan.

Fulfilment-centers zijn het hart van de e-commerce wereld en maken het mogelijk dat bedrijven hun klanten wereldwijd kunnen bedienen. Dankzij deze centrales kunnen klanten genieten van een naadloze online shopping ervaring, zonder zich zorgen te hoeven maken over het logistieke proces achter de schermen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan